изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:18 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 22 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Работни проекти ще държат вниманието на някои от вас будно, но наред с тях ще провеждате и личните си срещи. Готовността ви да помогнете на приятел ще ви сближи повече и от това съвместното ви сътрудничество ще продължи.

ТЕЛЕЦ - Не прахосвайте силите си за дреболии. Открива ви се много добра възможност да напреднете. Просто бъдете по-съсредоточени и не се поддавайте на емоциите си.

БЛИЗНАЦИ - Гледайте по-ведро на живота, дори и в момента да не мислите така. Пазете се от провокации. Съществува опасност да ви въвлекат в конфликт, който ще ви създаде неприятности за дълго време.

РАК - Привлича ви да работите за себе си и финансите ви да растат, като отчитате и натовареността си. С добра организация ще посрещнете адекватно промените, които следват.

ЛЪВ - Усещате в себе си неизчерпаема енергия и желание за нови подвизи в деловата сфера. Ентусиазмът ви е заразителен и ще ви се удаде възможност да привлечете на своя страна ценни съюзници.

ДЕВА - Не показвайте раздразнението си към хора, които са важни за вас. Респекта ви е стряскащ, особено, когато сте предубедени към нечии постъпки.

ВЕЗНИ - Оптимистично настроени сте за бъдещето и възможните неблагоприятни новини едва ли ще ви разстроят. Наясно сте със ситуацията и добре разбирате възможностите, които ви се откриват и начините да се възползвате.

СКОРПИОН - Не се притеснявайте, ако усетите застой в делата си днес. Използвайте времето си за самоподготовка и събиране на информация.

СТРЕЛЕЦ - Ако събитията ви изправят пред предизвикателства, не се тревожете. Ще се разминете с малки загуби. Оставете околните със собствените им задължения.

КОЗИРОГ - Желанието ви да притежавате нещо ще ви мотивира да работите, за да го постигнете час по-скоро. Обстоятелствата ще са на ваша страна, но не пренебрегвайте задълженията си.

ВОДОЛЕЙ - Професионалните ви търсения ще ви наредят в предните редици на хората, претендиращи за успешни. Разумно изразходвайте енергията си и не пристъпвайте към действия, в чиито положителен край не сте убедени.

РИБИ - Разходите от последните дни ще изострят чувствителността ви и това ще се отрази на взаимоотношенията ви. Отнесете се сериозно към делово предложение, проучете го.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди