изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:30 EEST
СПАРТАК (ВАРНА) ЩЕ ИГРАЕ В ЧЕТВЪРТА ЛИГА    
СпортОбединеният Спартак ще играе в четвъртия ешелон напролет. Това стана ясно, след като ФК Спартак не се яви за отложения мач с Кубрат на стадион „Локомотив”. „Гостите и съдиите дойдоха, но домакините – не. Нямаше лекар, нямаше охрана. Изчакахме един час и записах в протокола, че отборът домакин не се е явил за срещата”, заяви дежурният делегат Пламен Хаджийски.

От ФК Спартак не са представили документ с уважителна причина за неявяването си 72 часа преди двубоя, което означава, че по регламент Спортно-техническата комисия към ЗС на БФС (Варна) трябва да присъди служебна победа с 3:0 на Кубрат.
Това е втора подобна загуба на ФК Спартак през сезона след първата в началото на декември в Балчик, и според наредбата отборът трябва да бъде изваден от Североизточната трета група. При това положение през втория полусезон обединеният варненски клуб ще продължи участието си в „А” областна група за мъже под името Спартак 1918. Воденият от Иван Найденов тим заема второ място след есенния дял – на 4 точки от лидера Овеч (Провадия).


 


Сходни връзки

СПАРТАК (ВАРНА) ЩЕ ИГРАЕ В ЧЕТВЪРТА ЛИГА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди