изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:59 EEST
ПРЕДПРИЕМАЧЪТ ИВАЙЛО МИРЧЕВ ВОДИ ЛИСТАТА НА „ДА, БЪЛГАРИЯ“    
ПолитикаРазчитаме хората да се включат в битката да отвоюваме държавата от мафията, заявиха от партията
Коалиция "Движение Да, България" регистрира под №15 в Районната избирателна комисия в Добрич листата си с кандидатите за народни представители за предстоящите извънредни парламентарни избори.



Водач на листата на „Да България“ е предприемачът Ивайло Николаев Мирчев. На второ място е Християн Йорданов Йорданов, на трето – Йордан Иванов Йорданов, четвърто – Нели Стаменова Начева, пето – Мими Стайкова Куртева, шесто – Владимир Бориславов Лафазански, седмо – Надежда Костова Пампорова, и на осмо – Петър Димитров Цветков.
Иво Мирчев е от Добрич. Той е един от добрите примери в България за успешен предприемач, коментира Мартен Демирев, който е упълномощен от ръководството на коалицията да регистрира листата.
„Ние ще сме партия от електорален тип, почиваща на широка и неформална структура. Окуражаваме участието на всички активни граждани, които са с позиция. Както каза нашият председател Христо Иванов, превръщаме изборите в референдум  за борба с корупцията. Тези избори са точно това и гласът за „Да, България“ е глас „за“ борбата с корупцията, глас за реформа и за изграждане на правилна среда в България, заяви Демирев.
Той посочи, че очакванията за Добрич са, че тук хората ще откликнат добре, тъй като програмата на „Да, България“ засяга именно  положението на всички български предприемачи, дребни, средни производители. „В икономическата програма има стабилна част, която обръща внимание на проблемите с бюрокрацията която засяга не само хората на бизнеса, но и обикновените хора. Считаме, че всички в България са засегнати от корупцията и неефективната правосъдна система  и разчитаме, че хората от Добрич също ще откликнат на нашия призив да се включим в битката за България и да си отвоюваме държавата от олигархията и мафията“, заяви Демирев. НДТ
 


Сходни връзки

ПРЕДПРИЕМАЧЪТ ИВАЙЛО МИРЧЕВ ВОДИ ЛИСТАТА НА „ДА, БЪЛГАРИЯ“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди