изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:18 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 23 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/

ОВЕН - Справяте се много добре с внезапно възникнали затруднения. Притесненията са назад в миналото. Чувствате се спокойни и уверени в себе си.
ТЕЛЕЦ - С удоволствие ще се посветите на занимания, в които съзирате перспектива, носят ви настроение и вършите с удоволствие. И накрая ще се запитате има ли въобще такива.
БЛИЗНАЦИ - Широко поле за изява на талантите ви днес. Умеете да акцентирате върху качествата си и това ви носи успех. Рисковани начинания от миналото, приключват благоприятно за вас.
РАК - От сутринта ще бъдете с добро настроение и добронамерени към околните, което до голяма степен ще улеснява всичките ви контакти.
ЛЪВ - Сложете ред в живота си. Необичайно е за вас да сте де мотивирани и разколебани. С висок и непокорен дух ще се преборите с всичко, което ви пречи да бъдете себе си. И ще успеете.
ДЕВА - Финансовото ви състояние е много добро и можете да си позволите малко разточителност. Днес не можете да се оплачете от липса на късмет.


"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"



ВЕЗНИ - Бъдете предпазливи днес и преценявайте всяка своя следваща стъпка. Доверието в хората, с които работите ви дава увереност при предприемането на нови и решителни стъпки.
СКОРПИОН - Ще прецизирате работата си, изпипвайки детайлите и включвайки се в сроковете, с което ще си създадете повече умора в края на деня. Енергията ще ви стигне и да инициирате събитие, интересно и значимо за повече хора.
СТРЕЛЕЦ - Пазете се от измами или по-скоро не проявявайте лекомислие днес. Отдавна плануваните покупки е добре да почакат някой по-подходящ ден.
КОЗИРОГ - Не мислете, че трябва непременно да властвате над всички, с които ви среща животът. Оставете им свобода - така ще ги задържите по-дълго до себе си.
ВОДОЛЕЙ - Работейки по приключването на свой проект, пренебрегвате други важни неща в живота си. Така сами се лишавате от внимание, нежност и любов, каквито често установявате, че ви липсват.
РИБИ - Денят е многообещаващ по отношение на професионалните ви ангажименти, особено ако те са свързани с управлението на значителни средства.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди