изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:44 EET
138 СА РЕГИСТРИРАНИТЕ ОТ РИК КАНДИДАТИ ЗА ДЕПУТАТИ    
ПолитикаОбщо 138 са регистрираните кандидати за народни представители от РИК Добрич за предстоящите парламентарни избори на 26 март, информира председателят на РИК Добрич Добромир Добрев. В рамките на предвидения срок – до 17 часа на 21 февруари, в РИК са постъпили документите за регистрация на 9 партии и 9 коалиции. „Всички бяха разгледани и листите са регистрирани. Няма откази и няма постъпили жалби“ – казва Добрев. Той припомни още, че в Добрич няма постъпили и регистрирани Инициативни комитети и независими кандидати за извънредния парламентарен вот.


В РИК Добрич започна регистрация на секционните избирателни комисии, които общо в област Добрич ще са 381 на брой, а 48 часа преди вота ще стане ясно дали ще има разкрити секционни избирателни комисии в МБАЛ Добрич и следствения арест. До обяд на 22 февруари 2017 г. РИК бе регистрирала секционните комисии на териториите на общините Добрич и Каварна. В късния следобед ще бъдат разгледани документите на секционните комисии в Шабла, които вече са постъпили в РИК. Регистрацията на СИК-овете е в срок до 28 февруари, според хронограмата на ЦИК, уточни Добрев.
    Официално предизборната кампания стартира на 24 февруари. Шест са мандатите за област Добрич. НДТ



 


Сходни връзки

138 СА РЕГИСТРИРАНИТЕ ОТ РИК КАНДИДАТИ ЗА ДЕПУТАТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди