изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 20:47 EEST
Изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност е спряно    
НовиниБлагоевград. Община Благоевград уведомява, че Министерството на регионалното развитие и благоустройството преустановява изпълнението Националната програма за енергийна ефективност на многофамнилни жилищни сгради. Това съобщиха от пресцентъра на Община Благоевград. Чрез съобщение, поместено в електронния сайт на Министерството, се уведомяват всички заинтересовани страни, че за цялостното енергийно обновяване на 2 022 жилищни сгради, които имат сключен договор за целево финансиране с „Българска банка за развитие“ АД, е гарантирано държавното финансиране към изпълнителите на отделните дейности.

От Министерството на регионалното развитие и благоустройството съобщават още, че сключването на нови договори за целево финансиране с „Българска банка за развитие“АД, ще бъде възстановено, след като бъдат сключени всички Анекси към текущите договори за целево финансиране и при наличие на свободен финансов ресурс по Програмата.
Програмата за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради стартира по време на правителството, начело с Бойко Борисов. Община Благоевград се утвърди като лидер по отношение на брой сключени договори са обновяване на многофамилни жилищни сгради.
Към този момент в Благоевград по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради са обхванати 600 хиляди кв. метра застроена площ, от Програмата на местно ниво се възползват над 25 хиляди души. http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност е спряно | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди