изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:17 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 25 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/






 Овен 21 март - 20 април

Ден на хидрата, поглъщаща Луната. Предстои едно от най-опасните и вредни новолуния през годината, в което ще се наблюдава и слънчево затъмнение. Не се препоръчва голяма физическа активност в днешния ден. Не си докарвайте сами беля на главата с прибързани действия и избор, който може да почака. В момента сте склонни на експлозивни, рискови и ненавременни действия. Проведете прочистваща и разтоварваща диета. Приключете с тежките професионални задължения и сменете един вид труд с друг. Добре опечете храната си.

Телец 21 април - 20 май

Тежък и рисков ден, особено за родените в третата декада. Отложете пътувания, не започвайте нищо ново, от което ще очаквате пари или друг тип екстри и придобивки. Тенденцията е повече да ви се взима, отколкото да ви се дава. Тъмните сили вършат тъмните си дела в деня преди новолунието. Не носете украшения от кости и рога. Може и да ви направят рогоносец. Ден на фалшивите връзки, на фалша в отношенията и на прикриващите омразата усмивки. Препоръчва се диета. Не яжте нищо алангле. Добре е да се окади домът.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на лицемерието, което ласкае, отпуска и се надява да ви нанесе удар в момент, когато се почувствате най-добре. Бъдете внимателни. Може да ви предложат примамливи екстри, които ще ви вкарат в голяма беля в следващите дни. Днес тъмните сили се организират и прегрупират, окупират ума и съзнанието, стремят се да влязат в дома ни, да се настанят в отношенията ни с партньори и близки. Бъдете отговорни в думи и дела. Не допускайте намеси в избора си и не търсете свети. Разчистете на всички нива.

Рак 22 юни - 21 юли

Предприетото днес ще тръгне накриво, ще изкриви отношенията и ще навреди на връзките. Увеличете самоконтрола, ограничете срещите с хора, които винаги ви качват кръвното. Ориентирайте се към приключване, а не към започване на каквото и да било. В мъглата на приближаващото новолуние тъмните сили се опитват да прикрият тъмните си дела. Търсете задкулисие и подмолни цели във всичко, което ви предложат. Склонни сте да измамите и ощетите, да заграбите чужда позиция, като си мислите, че добивате повече сигурност.

Лъв 22 юли – 22 август

Личните и груповите интереси са противопоставени на обществените. Не очаквайте и семейството да ви разбере и влезе в положението. Не тръгвайте на път, ако компанията ви е неприятна или тези, към които сте се запътили ви носят дискомфорт. Родените в третата декада са в по-тежка позиция. Не влизайте в коалиции, не обещавайте и не давайте надежди за планове, които не одобрявате. Приключеното ще донесе ползи, но започнатото днес ще ви причини само грижи и неприятности. Спазвайте диета, прочистете връзките. 

Дева 23 август – 22 септември

Днес имате повече свобода на действие, но може да направите ход, с който да влезете и с двата крака в капани, заложени от приятели и врагове. Очертават се физически, душевни, енергийни и финансови загуби. Не предприемайте нищо важно, за да не загубите позиции и пари. Навлизате в един от най-трудните си тридневни периоди за годината. За утре не планирайте нищо съществено не се женете, не започвайте нова връзка и не тръгвайте на път, ако обстоятелствата не го изискват. Не планирайте отваряне на ново заведение.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес тъмните сили залагат примамки и слагат сиренцето в капана. Лесно може да влезете в неравностойни и рискови връзки, да объркате секса с любовта и да си докарате големи неприятности в следващите дни с избора, който правите в момента. Постарайте се да приключите дела и дейности, които сте обещали. Не затруднявайте близките си с нежелани отсъствия и присъствия. Не канете гости и не гостувайте особено на някой, с когото имате обтегнати отношения. Спазвайте закона, не предизвиквайте хора с опасно поведение.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Тежък и разболяващ ден за родените в третата декада. Ще изгубите контрол върху ситуацията у дома. Може да влезете в разправии с партньорите и децата. Днес никой никого не слуша, разменят се удари под кръста, трети лица ни провокират и настройват против доверените ни и близки хора. Нищо съществено да не се започва. Не носете изделия от кости и рога, гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. В такъв момент тъмните сили въздействат на подсъзнателно ниво и се опитват да ни контролират.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Доведете до успешен финал поне една работа и обещан проект. Не бързайте да започвате каквото и да било. Направете разбор на връзките, прочистете се от отровите в тялото и в душата и ограничете контактите. Тази вечер не е за купон и за приятелски сбирки. Ще се събудите с огромен дискомфорт и с грешка, която няма да си простите или да ви простят. Навлизате в тридневен рисков период. Каквото се развали в следващите дни трудно ще се поправи. Не планирайте старт на нови инициативи, нови срещи и запознанства.

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден за прочистване на мислите и изчистване на тялото от отровите. Запалете лампите, нека е светло. В деня преди новолунието, което ще затъмни и слънцето ни липсва светлина, надежда и свежи мисли, които да променят към добро живота ни. Очаквайте опити да ви вкарват в чужда игра и в капани, от които ще излезете ощетени и наранени физически и душевно. Останете където сте, не прекрачвайте прага на отношенията, не канете гости не гостувайте. Не позволявайте намеси в личния си избор.

 Водолей 21 януари – 19 февруари

Ден на промени за родените в третата декада. Бъдете внимателни, не предизвиквайте съдбата, останете където сте и нека другите направят крачката към вас, ако наистина се чувстват самотни. Обгръща ни тъмнината на предстоящото новолуние. Много съдби ще се променят, много отношения ще излязат от контрол и много сълзи ще се пролеят преди да дойдат усмивките. Денят е неблагоприятен за всичко и за всички. Нищо съществено да не са предприема и започва. И най-изгодните предложения ще носят провокации.

Риби 20 февруари – 20 март

В този ден има някакво особено предчувствие за надвиснала опасност. Ще се случват събития, които ще ви дават знаци, ще поставят на карта отношенията ви с близки и приятели. Предстои изплащане на кармични дългове за вас около утрешното новолуние в Риби. Концентирайте се, кажете си, че от утре ще се откажете от вредни навици и привички. В момента пиете поредното горчиво хапче на неравностойните отношения, които сте си позволили в миналото. Сложете край на фалша, дистанцирайте се от предателите.

ЧРД 

Личната ви година е единица. Предстои ви старт на нова лична и професионална програма. Може да започнете нова или паралелна работа и нов проект, от който ще се спечели много. Проблемът е, че една загуба в живота ви ще отпуши всичко това. Нищо няма да ви се даде даром, но в последните три месеца на годината ще се похвалите със заслужена победа.

Неблагоприятно за раждане днес и утре. Тези деца ще се срещнат още с първата си глътка въздух с тъмните сили. Ще се раждат и деца с генетични мутации обсебен ум. Един ден те ще отминат близките и родителите си като малка гара в желанието да просперират на всяка цена.

Лош ден за зачеване. Не се доближавайте до партньора. Ще се зачеват деца с тежка и негативна карма.

http://www.monitor.bg


Radio Killer - Don't Let The Music End OFFICIAL VIDEO HD

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди