изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:16 EEST
ГЕРБ откри предизборната си кампания в Добрич    
Политика Правилното решение е ГЕРБ да продължи започнатото, заяви водачът на листата Пламен Манушев. Важно е да изпълним обещанията си, подчерта Живко Мартинов


Политическа партия ГЕРБ откри предизборната си кампания в Добрич със среща с обществеността в Камерна зала на драматичен театър „Йордан Йовков“. Тя започна с представяне на кандидатите за народни представители от листата на партията за Осми Добрички избирателен район. Водач на листата е вицеадмирал Пламен Манушев. Следват Живко Иванов Мартинов, Даниела Добрева Димитрова, Светослав Иванов Димитров, Денис Исмаилов Тахиров, Йордан Стоянов Стоянов, Ивелина Ганчева Илиева, Христо Иванов Павлов, Красимир Христов Николов, Симеон Георгиев Симеонов, Живко Николов Желязков и Ваня Димитрова Колева.
 „Доверието на хората трябва да бъде върнато с дела и действия, които са видими и които са в интерес на българските граждани”, заяви вицеадмирал Манушев. Той сподели, че се вълнува от факта, че е в своя роден край, тъй като е родом от град Генерал Тошево.
„Приемам като огромна чест и огромна отговорност, че трябва да представляваме Добруджа в българския парламент“, каза той.  Пламен Манушев се ангажира с постигането на целта да представлява интересите в Народното събрание на всички добруджанци. „Няма от какво да се срамува ПП ГЕРБ и тези две години на управление бяха успешни. Сега отново сме пред избори, отново българският народ трябва да реши кой да го управлява. За мен правилното решение е ПП ГЕРБ да си продължи започнатото”, заяви водачът на листата.
По думите му, Добруджа е много специален край, защото именно от него е започнала България. Той припомни, че около град Добрич са се водили в миналото многобройни сражения и в тях са загинали толкова славни български войни, бранейки своя град и Отечество. Инициатива на ПП ГЕРБ е Добрич да бъде провъзгласен за град на българската бойна слава, заедно с Тутракан.
Като водач на листата той представи националните приоритети на ПП ГЕРБ. Посочи, че евроатлантическата ориентация на България е без алтернатива. Акцентира на членството на България в ЕС, присъединяването на България към Шенген и еврозоната, НАТО и регионалната сигурност, Българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г., въпросите, свързани с миграцията. По думите на Пламен Манушев много важно е да бъде запазено стабилното положението на страната в Общността след окончателното излизане от нея на Великобритания.  Партията поема ангажимент в следващия си мандат да превърне България в лидер на Балканите. Сред приоритетите са също увеличаване на инвестициите в пътища и безопасност, продължаване на реновирането на ВиК сектора и санирането на жилища. В областта на регионалното развитие приоритет е продължаването на процеса на подобряване на пътната инфраструктура.Ще се стимулира модела на тридетното семейство. Прекратяване на злоупотребите със социалните фондове ще бъде приоритет в работата на ПП ГЕРБ. Друг приоритет е удвояването на учителските заплати до края на мандата. ГЕРБ обещава полицай във всяко населено място и реформа в КАТ, увеличаване на заплатите на военните, премахване на имунитета на депутатите, както и нов ред за преследване на корупцията. Запазване на плоския данък, минимална заплата 650 лв., средна – 1500, са друга част от акцентите в управленската програма на ГЕРБ.
 „Реални решения за България” е слоганът на ПП ГЕРБ. Можем да го направим, знаем как да го направим и ще го направим“, каза още Пламен Манушев.
„Ние ще работим за модерно, екологично земеделие и развитие на леката и хранително-вкусовата промишленост в областта”, заяви общинският лидер на ПП ГЕРБ в Добрич Живко Мартинов, който е втори в листата на партията. Стремежът ще бъде не просто регионът да изнася суровини, но и готови продукти. ГЕРБ гарантира, че подкрепя българските храни за достъп до българската мрежа и износ. Много важен приоритет на ГЕРБ са поземлените отношения и ние ще продължим да доизграждаме в Народното събрание законодателството в тази област, посочи Живко Мартинов. Той добави, че ще продължи приоритетно изграждането на автомагистрала „Хемус“, която е от жизнено значение за региона на Добрич. Подобряване на пътната инфраструктура ще бъде основа за рязко нарастване на инвестициите, броя работни места и доходите на хората, посочи Живко Мартинов. Ще се работи за рехабилитация на пътя Добрич – Варна, както и за подобряване на второкласната и третокласна пътна мрежа в област Добрич. „Програмата на ГЕРБ предвижда целенасочени инвестиции в слабо развитие райони. В областта на околната среда и водите за област Добрич е от изключително значение достъпът до чиста и евтина питейна вода. Затова наш ангажимент е да работим за доизграждане и разширяване на пречиствателните станции в областта“, каза Живко Мартинов. Той припомни, че обновяването на водния цикъл на Добрич най-после ще се осъществи като бъдат значително намалени загубите на вода. Това по думите му ще доведе до рязък спад в цената на водата в региона. „Много е важно да бъдат изградени инфраструктурни системи и мерки за предпазване от наводнение“, посочи Живко Мартинов. Той отбеляза също, че управленската програма на ГЕРБ има за цел страната ни да стане целогодишна туристическа дестинация. Идеята да продължи процесът на предлагане на интегриран туристически продукт – туристически бази, природни дадености и екологично земеделие, характеристики на района. „За нас е по-важно да изпълним обещанията си, да бъдат реалистични и постижими“, каза Живко Мартинов и добави, че негов личен ангажимент в Парламента ще бъде да изпълни всяко обещание, дадено пред хората по време на предизборната кампания.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!


 


Сходни връзки

ГЕРБ откри предизборната си кампания в Добрич | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди