изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:14 EEST
ХОРОСКОП ЗА 27 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 27 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/










ОВЕН - Нужна ви е промяна. Ако ви е възможно заминете за малко някъде, сменете средата. Погрижете се и за здравето си. Някои от вас в момента са особено податливи на инфекциозни заболявания.

ТЕЛЕЦ - Преценявайте трезво обстановката. Изберете момента, когато възможностите ви се увеличат и тогава действайте. Сътрудничеството с околните ще ви помогне да подобрите резултатите си.

БЛИЗНАЦИ - В чудесно настроение са повечето от представителите на знака днес. С каквото и да решите да се заемете днес вършите го с лекота и успявате да се справите в необходимите срокове.

РАК - Разпилявате се в много дейности и не довършвате повечето от тях. Наложете си да изпълнявате обещанията си, независимо какво ви струва това.

ЛЪВ - Усърдието ви ще впечатлява и ще ви прави предпочитан от онези, които харесват това у вас. Ще получите добри отзиви и самочувствието ви ще нарасне.

ДЕВА - В сърдечните дела, естествено ще се ръководите от усещанията си за нещата, без да натрапвате мнението си на всяка цена, за да не се окажете губещи.

ВЕЗНИ - На трудностите гледате като на поредното предизвикателство, с което трябва да се справите. И не грешите. Очакванията ви няма да разочароват никого, най-малко вас самите.

СКОРПИОН - Потиснете мрачното си настроение. Всичко ще бъде наред, не си създавайте излишно проблеми. Напоследък не обръщате достатъчно внимание на интимният си партньор.

СТРЕЛЕЦ - Всеки избор, който направите, ще определи по-нататъшните ви стъпки, а вие искате те да са правилни. Затова е по-добре през този ден да си почивате.

КОЗИРОГ - С назидателен тон само бихте го отдалечили от себе си. В отношенията с приятелите също бъдете приветливи, и те, както и всички останали се нуждаят от добра дума и не злоблив хумор.

ВОДОЛЕЙ - Активно ще се включите в живота около вас с готовността си да сте полезни и информирани. Ако с нещо не сте съгласни, не задълбочавайте проблема.

РИБИ - Не при всички делата ще се развиват добре. Неудовлетвореността ви често ви пречи да осъзнаете, че има и други, не по-малко важни неща в живота от професионалната реализация.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди