изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:03 EEST
Тръмп избухна и разкри страшната ситуация в Близкия изток и каква грешка са допуснали Щатите    
По светаСАЩ похарчиха 6 трилиона долара в Близкия изток за военни операции и подкрепа на съюзниците, но накрая нищо не постигнаха. Това заяви президентът Доналд Тръмп на среща с губернаторите на щатите в Белия дом. „В Близкия изток воювахме 17 години... Похарчихме 6 трилиона долара в Близкия изток. Това е просто недопустимо, та ние нищо не постигнахме. Там все още е едно „гнездо на стършели“, възкликна президентът.


„Когато бях в гимназията помня, че всеки казваше, че САЩ никога не са губили война. Е, сега вече можем да го кажем”, изригна още президентът на Щатите.

„Ние трябва да започнем да печели битките си още преди да се стигне до война. Така че ние трябва или да спечелим или изобщо да не се борим”, продължи той.

„Сега в Близкия изток е по-зле, отколкото преди 16-17 години. Там е една каша, каквато никога не сте виждали преди”, предупреди Тръмп.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Тръмп избухна и разкри страшната ситуация в Близкия изток и каква грешка са допуснали Щатите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.32 секунди