изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:22 EET
Дами, сверете си часовника! Истинските мъже не правят това    
Любопитно Чудили ли сте се на каква възраст мъжете стават наистина зрели? За всеки това е различно. За едни зрялостта може да настъпи доста рано - 18-19 години, а за други - след като навършат 30 години. Истината е, че до голяма степен дали един мъж е "зрял" зависи и от характер, възпитание и социално положение.

Истинският мъж обаче не допуска някои грешки в поведението си сред колеги, в домашна обстановка или в интимните си отношения, пише vesti.bg. Ето защо ви предлагаме 7 неща, които истински зрелите мъже не правят. 1. Не критикува как изглежда жената до него Този тип мъже не карат жената да си сменя цвета на косата, да се облича по определен начин. Господата от тази "порода" уважават и зачитат личното пространство на нежната си половинка. Не я притискат, защото имат его и въображение, което трябва да бъде подхранено. Истинският мъж няма да си позволи да критикува и обсъжда дрехите и прическата, които жената до него е избрала. 2. Не нарушава личното пространство Истинският джентълмен не задушава и не преминава определени граници. Не става дума само за отношенията му с интимната партньорка, а за всички комуникации. Тези мъже знаят добре, че личното пространство е важно за всеки човек. Уважават, че хората имат собствено мнение по един или друг въпрос. Не се месят в излишни скандали, ако не прецени, че e необходимо. 3. Не бяга от трудности В днешно време повечето хора са заключени в собствен свят. Рядко напускат черупката си. Понякога обаче се налага. Мъже от този сой знаят, че да избягаш от проблемна ситуация не е вариант. Поемат пълна отговорност, мислят и действат. 4. Има здрава връзка с родителите си Зрелият човек има здрава връзка с родителите си. Уважава ги, чува ги и се вижда с тях. Мисли за хората, които са му дали живот, старае се да не се чувстват самотни. Въпреки това не преминава границата да се превърне в мамино синче. 5. Не поставя в сянка жената, когато е с приятелите си Излиза с приятелите от квартала, но не е сам, а заедно с приятелката си. Този мъж прави всичко възможно, за да тя не се почувства изолирана или пренебрегната. Но тази точка е деликатна. Мъжката компания си е мъжка, същото важи и за женската. Ако все пак той реши да пийне повече бира и иска да разпусне... по-добре е дамата, ако може, да се оттегли или да не го прави на проблем. Всеки е човек и има нужда от почивка. 6. Не смята, че да покаже емоциите си е слабост Все по-често се приема, че да покажеш истинските си емоции и чувства е признак на слабост. Да, това привлича определен тип жени. Всеки мъж има свои изживявания и няма нищо лошо да ги разкрива. Не, не става дума да за оплакване, но да споделяш с някой не те прави по-малко мъж. 7. Не мисли само за днешния ден Зрелият мъж има стратегия, има план и се движи по него. Той не мисли само за днес и утре, защото има мечти и желания, които гони. Някои мъже броят последната стотинка, правят въпрос и от най-малката покупка. Но има и такива, които имат по-голяма визия за живота генерално.

http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Дами, сверете си часовника! Истинските мъже не правят това | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди