изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:48 EET
ХОРОСКОП ЗА 6 МАРТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 6 МАРТ /ВИДЕО/










Овен

Интересен ден. Може успешно да експериментирате за прилагане на личните си инициативи и нестандартни идеи. Ако имате намерение да пътувате, то подгответе се старателно. Избягвайте личните конфликти.

Телец

Умението ви да водите спокоен и непринуден разговор ще ви осигури нови приятели. Едва ли ще се наложи да се справяте със сериозни затруднения. Разсеяни сте и е желателно да не обсъждате финансови въпроси.

Близнаци

С каквото и да се захванете трябва да спазвате първоначалните инструкции. Ще трябва да се справите с огромен поток от информация. Част от нея няма да ползвате, а ще обмените. Предавайте я точно, без интерпретации.

Рак

Съчетанието на общителност и любопитство ви прави особено привлекателни днес. Ако проявите търпение и чувство за хумор бихте могли да се справите с уреждането на сложни лични въпроси. Проверявайте информацията, която ще ползвате.


Лъв

Необходима ви е гъвкава тактика за осъществяване на нестандартните идеи. Бъдете готови, че предложенията ви може да не получат очакваната подкрепа. Ще впечатлите събеседниците си, но част от тях ще се опитат да окажат влияние върху крайния резултат.


Дева

Външните фактори ще са незначителни за разлика от вътрешните, които ще се окажат противоречиви. Проявете сдържаност и предпазливост на всички нива. Преценявайте задълбочено изказванията на събеседниците си, някой се опитва да ви подведе.



Везни

Ще получите доста новини днес. Част от тях са свързани с приятели, роднини или партньори зад граница. Не ги приемайте за „чиста монета“ докато не ги проверите. Едно от съобщенията е непълно или двусмислено и може да предизвика неприятности.


Скорпион

Опитайте се да поставите общите интереси преди своите. Не е изключено да ви поканят на кратко пътуване, което ще е свързано с куп изненадващи приключения. Впечатленията ще са незабравими, ако се адаптирате към обстановката.


Стрелец

Избягвайте публичните прояви. Не се натоварвайте с чужди отговорности и не се опитвайте да наложите собствените си принципи. Дайте си малко почивка, останете сами със себе си или само в обкръжението на най-близките си хора.


Козирог

Стар приятел ще ви напомни за себе си. Трудно ще довършите големите неща, ако не уточните детайлите. Не се отказвайте от своите намерения заради чужди желания. Приемете затрудненията за нещо естествено.


Водолей

С приятна изненада ще е свързан днешния ден. Ще получите закъсняло извинение или закъсняло признание за постиженията си. Усещането, че е „по-добре късно, отколкото никога“ ще ви се отрази вдъхновяващо.


Риби

Овладейте желанието да общувате. Въздържайте се от споделяне на лични тайни и тревоги. Даже най-близките ви хора може да реагират с недоверие, което ще се отрази негативно на самочувствието ви.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 МАРТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди