изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:56 EEST
ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ДОНЕСЕ ПОБЕДАТА НА ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК)    
СпортОтборът на Черноморец (Балчик) постигна победа в първия си официален мач за Новата година. В двубой от 20-ия кръг на Североизточната трета лига, игран в Балчик, момчетата на Георги Иванов-Геша се наложиха с минималното 1:0 над състава на Суворово 1 (Суворово).

Тимът от Белия град установи игрово надмощие от самото начало на срещата и в 16-ата минута вече водеше в резултата. Гола отбеляза бившият играч на Добруджа Георги Димитров. След това балчиклии продължиха да диктуват събитията на терена и създадоха няколко голови положения, но пропуски направиха Беадир Беадиров и Румен Александров. Така момчетата на Геша пропуснаха възможността да решат рано-рано изхода на мача и в последните минути трябваше да потреперят, за да не допуснат гол в своята врата. В крайна сметка Черноморец удържа преднината си и продължава да е на първо място в класирането.
В друг мач от 20-ия кръг в третия ешелон Калиакра (Каварна) записа дамокинска победа с 4:0 над Доростол 2013 (Силистра).   
 


Сходни връзки

ГЕОРГИ ДИМИТРОВ ДОНЕСЕ ПОБЕДАТА НА ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди