изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:17 EEST
ОБЯВИХА КОНКУРС ЗА ПРОЕКТ ЗА ЕКО КЪЩА ЗА ВОДОПЛАВАЩИ ПТИЦИ В ЗООПАРКА В ДОБРИЧ    
Екология Първата инициатива на сдружение Еко Добруджа, която е част от идеята за създавана на Еко Селище „ДоброЖънци“, бе обявена от инициаторите. Тя е за конкурс за проектиране на еко къща за птици, която ще бъде изградена изцяло от природни материали и с доброволчески труд и средства. Къщата ще приюти различни прелетни и водни птици на територията на Центъра за защита на природата и животните.

„Ние вярваме в творческото начало и колективна мъдрост, затова решихме да направим конкурс, в който всеки участник ще има възможност да освободи въображението си и да даде своя принос в сътворяването на мечтаното бъдеще. Това ще е малка сграда предназначена само за птици, но тя може да стане символ на ново движение за по-красив и истински живот, за нови отношения между хората и природата”, заявяват организаторите.
В конкурса може да се участва индивидуално или като група. Постройката трябва да бъде около 20м2, едноетажна и красива.
Планира се къщичката да бъде построена през летния сезон на 2017. Крайният срок за предаване на проектите е 15.04.2017. Проектите трябва да се представят във вид на рисунки и/или чертежии/или макети. Компетентно жури от специалисти орнитолози, архитекти и природолюбители ще оцени и награди най-добрите. Победителите ще получат почетни знаци, участие в екскурзия до еко селище, а имената им ще бъдат вписни в историята на Сдружение “Еко Добруджа“.
Конкурсът ще завърши с изложба на проектите и купон. НДТ
 


Сходни връзки

ОБЯВИХА КОНКУРС ЗА ПРОЕКТ ЗА ЕКО КЪЩА ЗА ВОДОПЛАВАЩИ ПТИЦИ В ЗООПАРКА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди