изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:03 EET
ХОРОСКОП ЗА 8 МАРТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 8 МАРТ







ОВЕН - Приближавате се към съществена промяна във финансовото си положение, която не само ще повиши самочувствието ви, но и ще направи възможно осъществяването на отдавнашно намерение.

ТЕЛЕЦ - Не разпилявайте енергията си върху странични интереси, а се съсредоточете върху работата. Любовта ви дава стимул и способности да правите чудеса.

БЛИЗНАЦИ - За да постигнете успех в бизнес делата си е важно да бъдете спокойни и да излъчвате увереност. Потиснете емоциите, които ви карат да говорите и действате необмислено.

РАК - Ще са полезни инициативи от делови и професионален характер, които могат да ускорят събитията във ваша полза.

ЛЪВ - Бизнесът ще е сред приоритетите ви днес, каквото и да ви струва това. А то ще струва най-вече на семейството ви. Доверието помежду ви е градивно, но не злоупотребявайте с него.

ДЕВА - Денят е чудесен за вас, просто не трябва да го разваляте с прекалената си мнителност. Ако работите в екип, резултатите ще са блестящи.

ВЕЗНИ - Голяма част от вниманието ви ще е насочено към развитието на професионален въпрос и прагматично ще следвате събитията. Няма да ви липсват увереност и вслушвайки се в разума, ще постигате повече, от което ще печелят и близките ви.

СКОРПИОН - Днес ще сте отдадени на професионалните си ангажименти. Позицията ви може да стане много по - благоприятна, ако положите още малко усилия.

СТРЕЛЕЦ - Днес ще сте отдадени на професионалните си ангажименти. Позицията ви може да стане много по - благоприятна, ако положите още малко усилия.

КОЗИРОГ - Ще засилите активността си в търсенето на подходящи пътища за реализация на идеите си. Не пренебрегвайте приятелско предложение, ще ви заинтригува и с новостите, които предстои да усвоите.

ВОДОЛЕЙ - Бъдете подготвени за активен работен ден, в който ангажиментите ви ще са повече отколкото сте планирали за този ден.

РИБИ - Прекрасен ден за вас и семейството ви. Примамливо предложение за професионална реализация ще ви хвърли в размисъл. Обсъдете го с човека до вас и бъдете уверени, че каквото и да предприемете е за ваше добро.


Алексей Воробьев / Alex Sparrow - Самая красивая



Вот это ДА!!!!! Самая красивая и трогательная песня!!!!

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 8 МАРТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди