изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:37 EET
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА

ЕДНА СТИЛНА ДАМА беше рожденичка вчера – Йорданка Иванова стана с една година по-мъдра и по-чаровна. И макар с ден закъснение, не можем да пропуснем да я поздравим от страниците на По-добрия вестник – да й пожелаем здраве, успехи, обич, много истински приятели и много истински хубави емоции. А най-горещите целувки вчера бяха от сина й Светльо и дамата на сърцето му Йоанна, както и от цялото семейство Дукови, които отново повтарят вчерашните наричания за дълъг и щастлив живот, споходен от много хубави събития!  

ЧЕСТИТ рожден ден казваме днес на Светла Стоева от сдружение ХобиСклуб. Поздравяваме я с личния празник, като пожелаваме крепко здраве, лично щастие и късмет.

РОЖДЕНИЧКА в неделя е съдия Таня Ангелова. Поздравяваме я в аванс с личния празник, като пожелаваме да се радва на крепко здраве, лично щастие и успешно решени дела.

РОЖДЕН ДЕН празнува в неделя кметът на добричкото село Паскалево Живко Желев. Поздравяваме го от сърце с личния му празник и му пожелаваме много здраве, късмет и успехи - в личен и професионален план!

 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди