изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:06 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 14.03.2017    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 14.03.2017


На 10 март, около 13:00 часа е получено съобщение за извършен побой по бул. „Русия” на кръстовището с ул. „Гоце Делчев” в град Добрич. На място е установено, че Д.Г. (18 г.) и С.М. (24 г.), и двамата от град Добрич са нападнати от непознати мъже и им е нанесен побой. Вследствие на инцидента Д.Г. е със чупени три броя зъби, а С.М. е с фрактура на долна челюст. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 10 март, около 13:45 часа по ул. „Добротица” в град Каварна е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. В хода на проверката, водача на автомобила представя свидетелство за управление на МПС издадени от Р. Полша. При извършената експертна справка на документа е установено, че СУМПС е неистинско. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан М.М. (34 г.) от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 10 март, около 22:50 часа по бул. „Добруджа” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употреба на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Д.М. (21 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 март са получени два сигнала за извършени кражби от МПС, паркирани в района на спортна зала „Добротица” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на лек автомобил „Фолксваген” и лек автомобил „Опел” с добрички регистрации, неизвестен извършител е извършил кражба на общо 625 броя восъчни основи за пчелни кошери. По двата случая са образувано досъдебни производства по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 11 март, около 20:25 часа по пътя между с. Преселенци и с. Василево, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2,00 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан В.Д. (50 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 11 март, около 08:05 часа е получено съобщение за увреждане на оптични въздушни кабели в района на ж.к. „Балик” в град Добрич. Незабавно на място са изпратени полицейски служители, които установяват и задържат криминално проявения И.Ю. (30 г.) от град Добрич. Вещите обект на посегателството, са иззети по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12 март, около 00:10 часа е получено съобщение за пожар в необитаван частен имот на територията на с. Кочмар, обл. Добрич. Изпратените екипи на РСПБЗН Тервел успяват да потушат огъня. Вследствие на пожара са унищожени покривна конструкция на гаражно помещение, стопанска постройка, работилница и част от таван на стая на основната жилищна сграда. Причините за възникването на инцидента са в процес на изясняване.

На 12 март, около 21:10 часа в района на с. Красен, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Деу” с добричка регистрация. В хода на проверката в автомобила са установени 9 броя дърва за огрев с диаметър около 30 см и дължина 1 метър от дървесния вид акация. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Т.В. ( 31 г.) от град Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 12 март, около 10:00 часа в ж.к. „Балик” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ситроен” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила е установено, че същия е неправоспособен и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения С.И. (37 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 март, около 12:00 часа е получено съобщение за извършена домова кражба от частен имот на територията на с. Чернооково, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на 2 броя ЛСД телевизори, винтоверт, и около 12 литра спиртни напитки. От проведените ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан В.К. (31 г.) от град Добрич. Част от вещите обект на посегателството са установени и иззети по надлежния ред. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 март, около 12:30 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети между лек автомобил Фолксваген и лек автомобил „Опел” в с. Оброчище, обл. Добрич. След настъпване на инцидента лекия автомобил „Опел” напуска местопроизшествието. От проведените ОИМ е установен автомобила и водача. От извършения тест за употреба на наркотични вещества, теста отчита положителна проба за употреба на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения И.С. (24 г.) от с. Оброчище. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 13 март, около 13:40 часа по ул. „Железничарска” в град Добрич е извършена проверка на К.А. (30 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество амфетамин с тегло 0,5 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа К.А. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 14 март, около 00:30 часа по ул. „Кирил и Методий” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на МПС за употреба на наркотични вещества, теста реагира положително за употреба на канабис и амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан К.К. (21 г.) от с. Плачи дол, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

14.03.2017 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ


 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 14.03.2017 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди