изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:13 EEST
ХОРОСКОП ЗА 16 МАРТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 16 МАРТ /ВИДЕО/







ОВЕН - Колебаете се относно ваш делови проект. Имате шансове за успех, които обаче до голяма степен зависят от определена личност. Бъдете търпеливи и вършете усърдно нещата, които се изискват от вас и едва ли ще останете недоволни.

ТЕЛЕЦ - Преумората си казва думата, необходима ви е почивка. Чувствате, че времето не стига за всичко, което сте намислили. Опитайте се да отхвърлите част от задачите си или помолете близките си да ви помогнат.

БЛИЗНАЦИ - Отдавайки времето и енергията на делата си, ще ги придвижвате напред, следвайки целите си. За някои те са свързани с повишаване на професионалната квалификация, за други с творчески проект или друга изява.

РАК - Добре обмислете позицията си и не допускайте грешки, които могат да бъдат използвани срещу вас. Едно разочарование от близък на сърцето ви човек.

ЛЪВ - Денят ви ще е наситен на събития, емоции и вълнуващи срещи. Сред съмишленици и хора, които обичате ще споделяте мисли, намерения и по-приятни неща, както ви се харесва.

ДЕВА - Доволни сте от себе и има защо. Успявате да постигнете това, към което се стремите, като в същото време и партньорите ви са доволни от работата с вас.

ВЕЗНИ - Гледайте на затрудненията си, като на преходни и не влагайте много емоции в тях. Ще се справите, ако потърсите квалифициран съвет, не с всичко близките ви могат да се справят, вие също.

СКОРПИОН - Динамично ще минава денят ви. Събитията ще сменят темпо на активност с по-приятни занимания. Ако в нечие присъствие откриете дразнител, не бързайте да късате мостовете.

СТРЕЛЕЦ - Ще се подготвяте за предстоящо събитие, изпълнение на важна задача или по-мащабен проект. Това включва и участието на други хора, с част от които ще създадете добри контакти.

КОЗИРОГ - Ще посветите голяма част от времето си днес на цел, чиято цена определяте, като много висока. Съдбата ще благоприятства усилията ви и в много отношения ще оставате доволни от себе си.

ВОДОЛЕЙ - Днешният ден е много ползотворен за вас в творческо отношение. Имате доста интересни идеи, които трябва да разработите и дооформите.

РИБИ - Радвате се на одобрение на колегите си относно предложение, което ще подобри климата на работното ви място. Идеите ви са наистина ценни, което за в бъдеще ще ви прави важен сътрудник на хората, които взимат решения.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 16 МАРТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди