изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:41 EEST
ЯЗОВИР ОДРИНЦИ СЕ СТОПАНИСВА ОТ „КЕЙ ЕНД КЕЙ КОНСУЛТ“ ЕООД    
Лов и риболов Най-големият водоем в Добричка област – язовир Одринци, се стопанисва от  „Кей енд Кей – Консулт“ ЕООД, Варна. И продължава да бъде отворен за любителски риболов. Нетърпеливите рибари дори вече извадиха първите каракуди. Уловът на бяла риба и костур не е и спирал, поне за тези, които практикуват риболов през зимата. За любителите на риболова управителят на дружеството Красимир Колев сподели специално пред НДТ:


-    През зимния период пускахме мрежи в язовира, за да извадим толстолоб, който достигна вече по над 20 кг за екземпляр. С улова покрихме разходи по стопанисването. В язовира продължава да има около 100-130 тона толстолоб. Майсторите в риболова знаят колко трудно се хващат на въдица толкова големи риби.  Не сме опразвали язовира от шаран, амур, бяла риба и сом. От 1 април спираме да пускаме мрежи. 
Що се отнася до слуховете за изтичане на договора за концесията ни, очевидно се разпространяват злонамерени слухове. Охраняваме язовира, изпълняваме си задълженията към държавата, грижим се за безопасността му и сме улеснили максимално достъпа до него на всички любители на риболова.
НДТ
 


Сходни връзки

ЯЗОВИР ОДРИНЦИ СЕ СТОПАНИСВА ОТ „КЕЙ ЕНД КЕЙ КОНСУЛТ“ ЕООД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди