изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 19:26 EEST
The Guardian: Доналд Тръмп отказа да се здрависа с Ангела Меркел за снимка    
По света Вашингтон. Американският президент Доналд Тръмп отказа да стисне ръката на германския канцлер Ангела Меркел по време на снимки на двамата в Белия дом в петък, предава вестник The Guardian. Лидерите на Съединените американски щати и Германия се срещнаха в Овалния кабинет във Вашингтон, където обсъдиха засилване на НАТО, борбата срещу терористичната групировка „Ислямска държава“ и решаването на конфликта в Украйна.

Вашингтон. Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви по време на съвместната си пресконференция с германския канцлер Ангела Меркел, че в икономическо отношение „не е изолационист“, но е в полза на „справедливата търговия“, предаде AFP.
„Аз не съм изолационист, аз съм привърженик на свободната търговия, но за това тя да бъде справедлива и нашата свободна търговия е довела до лоши неща по отношение на дълга и дефицита“, заяви президентът на САЩ. На свой ред Меркел посочми, че се надява търговските преговори между ЕС и САЩ да бъдат подновени.

Вашингтон. Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че заедно с германския канцлер Ангела Меркел са се съгласили за нуждата от „мирно разрешаване“ на конфликта в Украйна, предаде AFP.
Тръмп посочи на репортери, че оценява съветите на Меркел и партньорството ѝ при усилията „да се разреши конфликта в Украйна, където искаме мирно разрешаване на конфликта“.

Вашингтон. Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви по време на съвместната си пресконференция с германския канцлер Ангела Меркел, че подкрепя НАТО, но добави, че някои страни членки не влагат достатъчно средства в него, предаде AFP.
„Посочих на канцлера Меркел силната си подкрепа към НАТО, както и нуждата нашите съюзници от НАТО да плащат справедливия си принос в цената на отбраната“, заяви Тръмп.
„Много нации дължат големи суми пари и това не е честно към САЩ. Тези държави трябва да платят дължимото“, добави той.

http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

The Guardian: Доналд Тръмп отказа да се здрависа с Ангела Меркел за снимка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди