изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:27 EEST
ИНЖ. ДИМИТЪР РАДУШЕВ ОТНОВО ОГЛАВИ „ВИК ДОБРИЧ“    
Икономика На проведено вчера Общо събрание на акционерите е сменен изпълнителният директор на „ВиК Добрич“ АД инж. Петър Калчев. Новият изпълнителен директор е инж. Димитър Радушев. Той е започнал работа във ВиК-Добрич през 2003 година като геодезист, бил е главен инженер на дружеството.Бе директор на дружеството за кратко в края на 2014 г., след което бе сменен от инж. Петър Калчев.

Сменена е и Мария Тодорова, която е била председател на Съвета на директорите. На нейно място е избран прокуристът Галин Господинов.
Аргументи за смяната не са били посочени. Тя е извършена по искане на акционер – в случая на представителя на държавата - Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Предложението е получило подкрепата и на другия акционер „ВиК“ – Бургас, което е 100 процента държавно дружество.
Събранието в четвъртък е имало за цел да приеме годишния финансов отчет на дружеството, но в точка „Други“ е била включена промяната на ръководството. Инж. Петър Калчев потвърди новината за смяната, но се въздържа от коментар. НДТ


 


Сходни връзки

ИНЖ. ДИМИТЪР РАДУШЕВ ОТНОВО ОГЛАВИ „ВИК ДОБРИЧ“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди