изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:09 EEST
8 неща, които винаги трябва да правиш преди секс    
Здраве Хигиената преди и след секс е от изключителна важност. Това са няколко неща, които задължително трябва да правите преди секс:


За жените: - Задължително измиване на гениталиите. Не си правете експерименти с неочакван и бърз секс след работа, започвайки още от входната врата. Инфекциите са ви гарантирани - При анален секс жената трябва да поддържа хигиената на ануса си на високо ниво.Така се предпазва от всякакви бактерии, които от ануса могат да се пренесат към вагината - Не използвайте обикновени парфюми, за да ухаете по-добре в интимната област. Това може да предизвика дразнене на кожата, а ако попадне във влагалището - инфекция

За мъжете: - Трябва внимателно да се измива главичката на пениса. Необходимо е да издърпа препуциумът, за да почистите всички бактерии. Никога не забравяйте това! - Задължително е мъжете да почистват хубаво ноктите си и мърсотията под тях. В противен случай във влагалището на партньорката им могат да попаднат много микроби

И за двата пола: През летния сезон е важно да се обезкосмят гениталните части, защото окосмяването е предпоставка за задържане на влага по интимните места. Топлината и потта могат не само да доведат до поява на обриви и гнойни пъпки, но са и предпоставка за поява на инфекции. Важно! Имайте предвид, че оралният секс не е за предпочитане, ако партньорът ви има ранички около устата или по гениталиите. Ако той или тя има някаква инфекция тя може да се прехвърли и на вас.



6 неща, които ВИНАГИ трябва да правиш след секс

Има някои неща, които са задължителни след секс и всички трябва да сме наясно с тях. Това са 6-те неща, които никога не трябва да пропускате:

1. Да си вземете душ Ясно е, че душът е задължителна част след секса. Лубрикантите, бактериите от устната кухина и тези от ректума са опасни за организма ни. За да избегнем каквито и да е инфекции и възпаления - душът е задължителен.

2. Да пишкате
При жените това правило не бива да се подценява. Пишкането след секс "изкарва" навън бактериите останали във влагалището.

3. Да пиете вода Както след интензивна тренировка - пийте вода, за да възстановите организма си след полов акт.

4. Хапвайте храни с пробиотици Киселото мляко влияе добре при жените, защото действа благоприятно на "добрите" бактерии в интимната област.

5. Не използвайте интимни кърпички Интимните кърпички могат да раздразнят допълнително кожата в интимната област заради веществата, която съдържат. Кожата е нежна и особено след полов акт, леко раздразнена.

6. Сложете си памучно бельо Оставете неудобното секси бельо за следващия път и всместо това си сложете удобно памучно бельо. Така ще поддържате нормалната циркулация на кръвта и няма да предизвикате дискомфорт на организма си със стягащи прашки например.
https://www.iwoman.bg
 


Сходни връзки

8 неща, които винаги трябва да правиш преди секс | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди