изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:00 EEST
УЧИЛИЩЕ СЪБИРА КАПАЧКИ В ПОМОЩ НА ОНКОБОЛНА МАЙКА    
Общество „Това огромно сърце, е на децата от средно училище „Никола Вапцаров” в Генерал Тошево. Благодарим Ви, мили деца, че се включихте и помагате! Благодарим Ви учители, че учите децата ни да бъдат добри!”, заявиха организаторите на благотворителната инициатива „Да помогнем на Диди да оздравее”. Тя има за цел да събере средства за лечението на онкоболната млада майка от Генерал Тошево Даниела Василева.

В събирането на капачките са се включили ученици от всички класове на училището.  Дори вече е създадена специална група в социалната мрежа „Мисия Капачки: Нуждаем се от теб!”
Събраните пластмасови капачки, както от децата, така и от всички други желаещи, ще бъдат продадени, а средствата ще отидат за лечението на Диди.

33-годишната майка на 5-годишно момченце от Генерал Тошево има нужда от помощ, за да събере пари за лечението си. Жената е с диагноза рак (сарком на Юинг), съобщиха майки, обединили се около каузата да помогнат на Даниела Иванова Василева да се пребори с коварната болест. От клиника в Истанбул се чака оферта за лечението на младата майка.
Обявена е банкова сметка, на която хората с добри сърца могат да помогнат на младата майка да се пребори с агресивния рак и да бъде със семейството и да гледа как расте момченцето й:
Централна кооперативна банка АД, клон Добрич
IBAN: BG33 CECB 9790 10G9 4851 00
BIC: CECBBGSF
Титуляр: Даниела Иванова Василева

 


Сходни връзки

УЧИЛИЩЕ СЪБИРА КАПАЧКИ В ПОМОЩ НА ОНКОБОЛНА МАЙКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди