изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:17 EEST
1 600 ЛЕВА СЪБРАХА ГЕОМИЛЕВЦИ НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ ЗА БОЖИДАР    
Общество1616.90 лева бяха събрани на благотворителен концерт в подкрепа на 18-годишния Божидар Георгиев от Добрич, организиран от Ученическия съвет на езикова гимназия "Гео Милев". На сцената на общински младежки център "Захари Стоянов" се изявиха талантливите певци на студио "Сарандев" Сашо, Мартина, Филип, Александър, Габриела, Антония и Симона. Пред многобройната публика се представи Театрална трупа при ЕГ "Гео Милев".


Възпитаници на гимназията предизвикаха бурни аплодисменти и с народни танци, а залата бе разтърсена от страхотните танцьори на хип-хоп формация "NNS Crew". От днес в езикова гимназия ще има кутия, в която ще се събират средства за лечението на момчето до 30 март. Включете се и нека довършим тази кауза заедно, призовават организаторите от Ученическия съвет.
Божидар Георгиев е с диагноза доброкачествен ювенилен ангиофибром. Предстои на 30 март да бъде опериран в болница "Аджъбадем Маслак" в Истанбул. По данни на сестра му Гергана Георгиева за лечението му не достигат около 5 000 евро. 
Банкова сметка:
SOCIETE GENERALE EXPRESSBANK
IBAN : BG31 TTBB 9400 1526 5010 50
Титуляр: Божидар Славов Георгиев

 


Сходни връзки

1 600 ЛЕВА СЪБРАХА ГЕОМИЛЕВЦИ НА БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ ЗА БОЖИДАР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди