изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:45 EEST
Мартина Юрукова разтупка мъжките сърца с тези мега гюмове    
Любопитно Огромният бюст на Мартина Юрукова буквално превзе фейсбук и инстаграм в последните седмици, пише Secret.bg. Плеймейтката пък не спира да представя в цялата им прелест, с което допълнително разгорещява страстите. Мартина в момента е сред най-актуалните жените у нас. Мъжката библия я нареди на 3-то място в класацията на най-секси българки.







http://www.blitz.bg/

Българската Адриана Лима легна болка

БГ двойничката на Адриана Лима легна болна. Горещата моделка Мартина Юрукова оповести, че е зле, научи HotArena.
В профила си в социалната мрежа, тя заяви, че здравословните й проблеми са сериозни, но отказа да сподели какви са, пише „България днес”.
„Имам здравословни проблеми. Когато се възстановя, ако намеря сили, ще споделя с вас. Не се плашете и притеснявайте, вярвам, че Господ е с мен и този път.”, написа самата Мартина в социалните мрежи. 
Четвъртата на конкурса „Мис Плеймейт 2016”  получи пожелания за оздравяване от куп приятели. Мартина освен това е сгодена за бизнесмен, като описва гаджето си като много добър  човек, в истинския смисъл на думата. 
От профила на годеника й Любомир, става ясно, че той е отдаден сериозно на хевиметъла.Музика, която не се вписва  с поп фолк клиповете, в които Мартина участва.
http://hotarena.net

НЯМА СПИРАЧКА! МАРТИНА ЮРУКОВА ПАК ГИ НАТОПОРЧИ

Плеймейтката напоследък не оставя редица мъже да спят спокойно. От няколко седмици Мартина Юрукова нетипично в нейн стил публикува кадри, на които разголва цялата си прелест.

Снимките не остават незабелязани и интересът към нея расте. Тя е една от малкото плеймейтки от миналата реколта, които продължават да бъдат актуални и днес. Неотдавна тя се снима в клип на един от най-любимите родни изпълнители, чиято премиера се очаква съвсем скоро.

Secret.bg научи, че й предстои участие в нов проект, в който със сигурност ще покаже най-доброто от себе си.

http://secret.bg

 


Сходни връзки

Мартина Юрукова разтупка мъжките сърца с тези мега гюмове | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди