изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:37 EEST
ХОРОСКОП ЗА 29 МАРТ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 29 МАРТ /ВИДЕО/









ОВЕН - С решителни действия ще насочвате събитията /доколкото това е възможно/ в перспективна за вас посока. Разумно ще изразходвате енергията си, за да бъдете в добра кондиция през целия ден.

ТЕЛЕЦ - Добре ще организирате работата си днес и за кратко време ще постигнете очакваните резултати. Възможно е някои да се ангажират с дълготраен проект.

БЛИЗНАЦИ - Определете ясно приоритетите си, към какво се стремите, и това ще ви даде нужната мотивация да продължите напред. Успехът ви ще има много измерения.

РАК - Възможна е промяна в плановете, налагаща се от делово предложение или друго щастливо събитие около вас. Окрилени от любовта ще ви се отдава по-леко да се справяте с проблемите си и да ги решавате навреме.

ЛЪВ - Очаквайте добро развитие на начинание, което е погълнало много от енергията ви. Финансовото ви положение ще се стабилизира и ще настъпят по-добри дни за бизнеса ви.

ДЕВА - Ако сте и не конфликтни ще спечелите повече, осъществявайки плановете си. Насочете усилията си в областта, в която сте най-силни. От там ще дойдат и добрите резултати. Желанията ви скоро ще станат реалност, повярвайте си.


ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт


ВЕЗНИ - Бъдете премерени в приказките си днес, словоохотливостта ви може да се отрази зле на положението ви. Действайте предпазливо, като изчакате удобния момент и задължително след проучване на възможностите си.

СКОРПИОН - Денят е обещаващ за вас в много посоки. Имате открити възможности, но е необходимо правилно да прецените обстоятелствата и да проявите навреме комбинативност.

СТРЕЛЕЦ - За да се развиват делата ви добре включете,/където това е възможно/ и други в тях. Така ще си осигурите средства и допълваща ви мисъл.

КОЗИРОГ - Участието ви в мащабен проект ще ви постави в центъра на събитията. Ще следвате логиката на общата идея и ще поддържате духа си свеж, каквото и да се случи.

ВОДОЛЕЙ - С тиха нежност в душата си ще търсите обяснения и причини за ново създала се ситуация. Безспорно заслуга за нея имате и вие, но, ако сте неудовлетворени, не съдете другите.

РИБИ - Туризъм или други приятни занимания ще повишат тонуса ви. Приемайте търпеливо чуждата изповед, но не давайте оценка. Предстои ви ползотворна и динамична седмица.


Blues & Feelings ~ 10 Magic Slow Blues. Vol 7

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 29 МАРТ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди