изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:46 EET
ТРУДОВИ БОРСИ НАБИРАТ РАБОТЕЩИ ЗА ТУРИЗМА    
ТуризъмТри трудови борси се провеждат през март в област Добрич. Те са организирани от Агенцията по заетостта, Регионалната служба по заетост и бюрата по труда.

116 безработни са посетили проведената на 13 март в Тервел обща трудова борса. В нея десет работодатели са обявили общо 43 свободни работни места, съобщават от Регионалната служба по заетост.
 Те са били основно за  длъжностите:  машинен оператор в производството на пластмасови изделия, водач на селскостопански машини, шивач, общ работник, водач на лекотоварен автомобил, помощник-готвач, камериер, продавач-консултант.
Утре в Каварна ще се състои Специализирана трудова борса в сферата на туризма, хотелиерството и ресторантьорството. Събитието започва в 10,30 ч. в „Сити център” - Каварна. На следващия ден Добрич ще е домакин на аналогична борса, но за младежи с насоченост в сферата на туризма. Събитието ще се проведе от 10:00 часа във фоайе на Международния колеж. НДТ

 


Сходни връзки

ТРУДОВИ БОРСИ НАБИРАТ РАБОТЕЩИ ЗА ТУРИЗМА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди