изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:32 EEST
112 НОВИНИ    
Ред и сигурност36-ГОДИШЕН мъж от село Кремена с инициали Д. К. е заловен пиян зад волана, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич. На 25 март около 21.40 часа по ул. „Дунав” в Добрич е спрян лек автомобил „Опел”. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство цифровата индикация отчита наличието на 1,8 промила в издишания от водача въздух. Д. К. е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. Образувано е бързо полицейско производство.

ШОФЬОР без книжка е заловен на същата дата. Около 14.30 часа по бул. „Добруджа” в Добрич е спрян лек автомобил  „Рено”. В хода на извършената проверката е констатирано, че водачът И. И. /35/ от Добрич е неправоспособен и управлява в едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред. Задържан е с полицейска мярка за срок от 24 часа.
ЛЕК АВТОМОБИЛ "Фолксваген" без регистрационни номера засякоха органите на реда на 26 март около 11.50 часа в тервелското село Орляк. Колата била управлявана от М. С. /68/ от същото село. По случая е образувано бързо полицейско производство.
ДРОГИРАН шофьор от Силистра с инициали Д. Д. /31/ е засечен на 26 март около 8.30 часа по ул. „Хан Аспарух” в Тервел. Органите на реда спират лек автомобил „БМВ” със силистренска регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества тестът реагира положително на амфетамин, метаамфетамин и кокаин. Д. Д. е задържан с полицейска мярка за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
НА СЪЩАТА дата около 21.15 часа в Добрич е спрян за проверка товарен автомобил „Мерцедес” с чужда регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол на водача цифровата индикация отчита наличието на 1,42 промила в издишания от него въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан Е. Р. /48/ от село Поп Григорово. По случая е образувано бързо полицейско производство. НДТ
 


Сходни връзки

112 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди