изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:33 EEST
ПОДГОТВЯТ ЗАСЕДАНИЕ НА ОбС В БАЛЧИК    
НовиниЗаседание на Общинския съвет на Балчик ще се проведе на 30 март. Публикуваният дневен ред в сайта на кметството е от 27 точки.
Кметът Николай Ангелов ще внесе докладна записка за даване съгласие Община Балчик да поеме дългосрочен общински дълг. Ще бъде разгледано предложение за приемане на бюджетната прогноза за 2018 г., 2019 г. и 2020 г. в частта и за местни дейности. Очаква се на сесията общинските съветници да изберат представител на община Балчик пред Общото събрание на акционерите на „Тихия кът" АД.

 Градоначалникът ще предложи да бъде предоставена временна финансова помощ на СНЦ „МИРГ Шабла Каварна-Балчик". На вниманието на сътениците ще бъде предложение Общината да кандидатства по процедура „Развитие на социалното предприемачество" на оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2014-2020. На сесията ще бъде направена актуализация на годишната Програма за управление и разпореждане с имоти - общинска собственост, през 2017 година.
Отчет на работата на служителите от РУ на МВР в Балчик за 2016 година ще се запознаят местните парламентаристи. На вниманието им ще бъде и отчет пред обществеността и органите за местно самоуправление и местна администрация от РУ на МВР в Албена за същия период. Ще бъдат разгледани предложение за приемане на Годишен доклад за младежта за 2016 г. и Общински план за младежта за 2017 година и отчет на Програмата за управление на отпадъците на град Балчик 2014-2020 г., за отчетната 2016 г. Кметът Николай Ангелов ще внесе предложения за избиране на одитор за извършване на независим финансов одит на „МБАЛ-Балчик" и ЕООД и „Медицински Център-І- Балчик" ЕООД за м. г. На внимението на съветниците ще бъде предложение за настаняване на Центъра за социална рехабилитация и интеграция в имоти общинска собственост. НДТ


 


Сходни връзки

ПОДГОТВЯТ ЗАСЕДАНИЕ НА ОбС В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.22 секунди