изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:42 EEST
112 НОВИНИ    
Ред и сигурност37-ГОДИШЕН мъж от Тервел с инициали М. Р., известен на МВР, е заловен да управлява колесен трактор "Беларус" без книжка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

Той е спрян за проверка на 29 март в 10.50 часа. Установено е, че М. Р. управлява трактора в едногодишен срок от влязло в сила наказателно постановление. Задържан е за 24 часа, образувано е бързо производство.
НА СЪЩАТА дата на ЕЕН 112 е заявено от служител на ВиК-Добрич, за установено неправомерно присъединяване към водопроводната мрежата в частен имот в село Карапелит, собственост на Г. Д. /60/ от същото населено място. Образувано досъдебно производство по описа на Второ РУ на МВР.
КРАЖБА от незаключен лек автомобил "Опел" е извършена в Генерал Тошево от неизвестни. Сигнал за престъплението е подаден на 29 март в 23.10 часа в местното полицейско управление от 43-годишната собственичка на колата К. Т. от село Присад. По нейни данни, автомобилът бил оставен незаключен пред закусвалня в Ген. Тошево, в която тя работи. За времето между 12 и 23 часа от колата е задигнат CD плейър. НДТ
 


Сходни връзки

112 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди