изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2020-04-09 @ 01:01 EEST
ПРЕДЛАГАТ УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЩАТА НА „КОМУНАЛСТРОЙ”    
НовиниОбществено обсъждане на промени в Правилника за дейността на общинското предприятие „Комуналстрой“ обяви Общината в Добрич.
То касае числеността на персонала, като се предлага нейното увеличаване – от 20 на 25 щатни бройки.


В предложението си кметът Йордан Йорданов посочва, че общинското предприятие „Комуналстрой“ е създадено с решение на местния парламент от януари. Основната му цел е да изпълнява текущи ремонти и поддръжка на общинско имущество - имоти и инфраструктура, както и други строително-ремонтни и монтажни дейности.
Кметът предлага щатът на предприятието да се увеличи с пет щатни бройки за строителни работници, за да могат да бъдат изпълнявани спешните ремонти, които се наложиха след зимата - на инфраструктурни обекти и на общинския сграден фонд – социални заведения, детски градини, училища и други. Той подчертава, че по този начин дейността на предприятието ще бъде по-качествена и ефективна, ще се намали необходимостта от външно възлагане за извършване на необходими строително-ремонтни дейности, като ще се действа оперативно, с минимални разходи на времеви и финансови ресурси.
Необходимите средства за прилагането на измененият правилник са в размер на 40 040 лв. годишно – за работна заплата, осигуровки, СБКО, работно облекло.
Общественото обсъждане продължава до 24 април. НДТ
 


Сходни връзки

ПРЕДЛАГАТ УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЩАТА НА „КОМУНАЛСТРОЙ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2020 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди