изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:48 EET
Интерфакс: Двама души са издирвани във връзка с терористичния акт в Санкт Петербург    
По света Санкт Петербург. Двама души са издирвани във връзка с терористичния акт в Санкт Петербург – този, който е заложил задействалото се самоделно устройство във влака на метрото и вторият, който е оставил второто такова устройство на метростанция „Площадь восстания“, заяви източник от правоохранителните органи, предава Интерфакс.

Междувременно от Федералната служба за сигурност (ФСБ) съобщиха подробности за намереното и обезвредено второ взривни устройство. То е било пълно с поразяващи елементи, а мощността му е съставлявала един килограм тротилов еквивалент. Устройството е било маскирано като пожарогасител.

Санкт Петербург. Предполагаемият терорист, поставил взрива във вагона на влак от петербургското метро е бил записан от охранителните камери, предава Интерфакс.
По непотвърдени данни, взривното устройство е било оставено във вагона на влака скрито в раница.
Агенцията публикува по-ранно съобщение и снимка от петербургското интернет издание „Фонтанка“, което гласи: „Публикуваме снимка на човека, издирван от следствието във връзка с взрива в метрото в Санкт Петербург. Известно е, че той е влязъл в метрото на станция „Петроградская“ 20 минути преди да настъпи взрива.“
На снимката се вижда мъж, облечен в черно и с брада.

Санкт Петербург. При взрива в петербургското метро в понеделник са загинали 10 души, а 47 са били ранени, като шест от тях са в тежко състояние, заяви министърът на здравеопазването на Русия Вероника Скворцова, предава Интерфакс.
По-рано се съобщаваше, че ранените са между 20 и 50 души, като имаши информация, че 25 са приетите в болница.

http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Интерфакс: Двама души са издирвани във връзка с терористичния акт в Санкт Петербург | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди