изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:58 EEST
ШЕСТИМА В АРЕСТА ЗА НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА    
Ред и сигурностШестима души прекараха по 24 часа в ареста след като бяха задържани с наркотични вещества, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.


На 31 март около 22.20 часа в Балчик е извършена проверка на лек автомобил „Фолксваген”. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,2 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. Задържан е И. О. /28/ от Балчик. Петима за заловените задържаните в неделния ден в Добрич. На 2 април около 11 часа е извършена проверка на криминално проявения Ф. Ф. /40/ от Добрич. В него са установени три полиетиленови топчета с кафяво вещество, реагиращо на полевия тест на хероин. Около 13.40 часа в е спрян за проверка лек автомобил „Дачия”. В пътника в автомобила С. В. /42/ е установена ръчно свита цигара, реагираща на полевия тест на канабис. Констатирано е също, че водачът М. Д. /36/ е дрогиран - тестът отчита положителен резултат за употреба на наркотичното вещество канабис. Около 16.50 часа по бул. „25 септември” е проверен лек автомобил „Опел”. Установени са суха тревна маса с тегло 2,8 грама, реагиращана канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 0,6 грама, за което се доказва, че е амфетамин. Задържан е  К. Р. /23/ от село Белгун. Около 20.30 часа е извършена проверка на Д. Д. /24/. В него е намерено полиетиленово топче с бяло прахообразно вещество, реагиращо на полевия тест на амфетамин.
По случаите са образувани бързи полицейски производства. НДТ
 


Сходни връзки

ШЕСТИМА В АРЕСТА ЗА НАРКОТИЧНИ ВЕЩЕСТВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди