изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 10:32 EET
ЗАЛОВИХА ПОРЕДНИТЕ ДРОГИРАНИ ЗАД ВОЛАНА    
Ред и сигурностПоредните четирима водачи, седнали зад волана след употреба на наркотични вещества, заловиха органите на реда, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На 31 март около 12.20 часа в Балчик е спрян лек автомобил „Алфа” с варненска регистрация. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача - 31-годишен криминално проявен мъж от Белия град с инициали В. Н., тестът отчита положителен резултат за метаамфетамин и амфетамин.
Двама са заловените дрогирани шофьори в Добрич на 1 април, но не на шега. Около 22.10 часа в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди”. Тестът, извършен на водача И. А. /37/, климинално проявен от село Ляското, отчита положителен резултат за употребата на канабис. Пет минути по-късно - около 22.15 часа, е проверен П. Й. /24/, шофьор на лек автомобил „Фолксваген”. При него уредът отчита положителен резултат за канабис. На 2 април около 1.50 часа в Добрич е спрян лек автомобил „Ситроен” с водач криминално проявеният Г. Н. /29/. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества е отчетен положителен резултат за канабис.
Четиримата дрогирани водачи са задържани с полицейска мярка за срок от 24 часа, по случаите са образувани незабавни производства. НДТ
 


Сходни връзки

ЗАЛОВИХА ПОРЕДНИТЕ ДРОГИРАНИ ЗАД ВОЛАНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди