изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 01:24 EEST
АЛБЕНА ОТВАРЯ ОЩЕ ХОТЕЛИ ЗА ВЕЛИКДЕН; "АЛВИНА" С ДВА МЕДАЛА ОТ "ВИНАРИЯ"    
НовиниПоради изключителния интерес към Великденската оферта на "Албена" АД вчера ръководството на туристическото дружество е решило да бъде отворен допълнително още един хотел за предстоящите празници. Това е хотел "Калиопа". Засега само там има свободни места, но се очаква те да бъдат заети  тъй като броят на желаещите да посрещнат Възкресение Христово в Албена е бил много по-голям от предлаганата база.

Вече има около 2 700 резервации за Великденските празници в деветте отворени хотела в комплекса - "Гергана", "Албена бийч клуб", "Боряна", комплекс "Лагуна", "Малибу", Ралица супериор" и "Добруджа".

**************************
С два бронзови медала се завърна от последната "Винария" добричкият винпром "Алвина". Ръководителят на рекламния отдел на фирмата Мая Златева уточни, че наградите са за бяло сухо вино Врачански мискет "Калиакра" от две различни реколти. "С миналогодишното отличие това вино вече има три медала. Тази година е важно да се отбележи, че точно в тази категория не бе присъдено по-високо отличие от бронзовото", каза още Златева.
НДТ - 4 април 2007 година

 


Сходни връзки

АЛБЕНА ОТВАРЯ ОЩЕ ХОТЕЛИ ЗА ВЕЛИКДЕН; "АЛВИНА" С ДВА МЕДАЛА ОТ "ВИНАРИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди