изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:10 EEST
ХОРОСКОП ЗА 5 АПРИЛ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 5 АПРИЛ /ВИДЕО/









ОВЕН - Имайте търпение днес, особено ако ви предстои важно събитие. Прекалено напрегнати сте, а това рискува да намали шансовете ви за успех.

ТЕЛЕЦ - Показвайте благоразположението си към партньорите и хората, с които общувате, ще ви бъде по-лесно да изпълните намеренията си днес.

БЛИЗНАЦИ - Денят е подходящ за активни действие във всички посоки. Много от вас ще се заемат с решаването на административни въпроси, имащи отношение към авторитетни институции.

РАК - Успешен ден за бизнес начинанията ви. Осланяйте се на вътрешното си чувство и търговски дух при взимане на важни решения, касаещи бъдещи проекти.

ЛЪВ - Денят ви ще бъде хубав, наситен с добро настроение и приятни срещи. Въпроси от служебен характер няма да ви затруднят, като някои от тях ще решавате в движение.

ДЕВА - Днес ще имате възможност да покажете на какво сте способни. Бъдете внимателни на работното си място - не казвайте неща, в които не сте сигурни и работете само с проверена информация.

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

ВЕЗНИ - Ще се радвате на внимание и заслужено добра оценка от страна на ръководители, колеги, партньори и хората, с които общувате.

СКОРПИОН - Без да се отрази на работното ви темпо, ще включите в ангажиментите си и нови задачи, приемайки ги за интересни и срочни.

СТРЕЛЕЦ - Различията ви с мнението на околните ще са по въпроси, касаещи теми от ежедневието и по-малко професионални.

КОЗИРОГ - Ще бъдете романтично настроени и ще търсите повече развлечения. Добре е да не се впускате в авантюри, застрашаващи здравето и авторитета ви.

ВОДОЛЕЙ - Известно е, че за да съществуват коректни взаимоотношения е нужно да се спазват договореностите и общите интереси. Това е условие и в партньорските взаимоотношения, за да разчитате на успех.

РИБИ - Във връзка с предстоящите си изяви ще потърсите подкрепата на хора, имащи позиции в средите, от които се интересувате. Няма да ви откажат съдействие и това ще улесни работата ви.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди