изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ /ВИДЕО/









ОВЕН - Като истински реалисти не храните големи очаквания, но е сигурно, че ще има какво да ви зарадва днес. Ще се почувствате доволни, че сте помогнали на някого, а за другото, вие сте свикнали.

ТЕЛЕЦ - Днес разчитайте най-вече на собствените си сили и умения. Поставените от вас задачи ще мобилизират силите ви и ще ги осъществите.

БЛИЗНАЦИ - Вниманието ви е заето от една романтична личност. Колебаете се дали да откликнете.

РАК - На работното ви място ще се радвате на повече уважение и това ще повиши самочувствието ви. Сетивно усещате, че ви предстоят новости, които ще променят живота ви.

ЛЪВ - Нова любов или друго, повдигащо духа усещане ще ви развълнува и освежи мислите ви. С лекота ще вземете решение по въпрос, който ви е затруднил и следвайки го, ще постигнете желаното.

ДЕВА - Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. 

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

ВЕЗНИ - Ще вложите много енергия в делата, на които се посвещавате. От разговор с близък човек ще си изясните нови неща, отнасящи се до намеренията ви.

СКОРПИОН - Отнасяйте се добронамерено към хората, с които работите. Не приемайте прекалено лично възраженията на колеги относно работата ви, не говори добре за вас. СТРЕЛЕЦ - Днес ще усетите прилив на енергия, което ще се отрази благоприятно на деловите ви ангажименти. Не бъдете доверчиви към съветите на хора, които не са ви близки.

КОЗИРОГ - Звездите са благосклонни към вас днес. Ще ви се дадат възможности, за които при други обстоятелства сте мечтали. Подходящ ден за уреждане на наследствени дела.

ВОДОЛЕЙ - Водени от добри мисли и чувства, ще станете по-смели в постъпките си. Без притеснение ще говорите открито за нещата, които ви вълнуват и за ваша радост ще установите, че интересът ви е взаимен.

РИБИ - Бъдете инициативни, това ще ви донесе предимства за бъдещето ви. Не приемайте драматично всичко, което достига до вас.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди