изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:54 EEST
2 години затвор за добричлия, държал и разпространявал наркотици    
Ред и сигурностДобричкият окръжен съд осъди Танер Т. за държане и разпространение на наркотици. 32-годишният мъж се призна за виновен в това, че на 9 октомври 2015г. в дома си в Добрич без надлежно разрешение е държал високорискови наркотични вещества - 0.29 грама амфетамин, на стойност 8.70 лева и е разпространил на двама души 0.06 грама хероин, на стойност 7.20 лева. За това престъпление мъжът беше осъден на една година затвор  и глоба от 2500 лева. Присъдата беше постановена, след като съдът одобри споразумението,сключеното между подсъдимия, неговия защитник и прокуратурата.

В същото съдебно заседание беше приведено в изпълнение предишно условно наказание от 1 година, наложено на добричлията за държане на наркотици. Танер Т. ще трябва да изтърпи условната присъда ефективно, тъй като е извършил последното престъпление в изпитателния й срок.

Съдът определи подсъдимият да търпи двете наказаният при първоначален  общ затворнически режим. Разпоредено беше да се отнемат в полза на държавата придобитите от престъплението 20 лева, които са били открити при претърсване на дома на подсъдимия. В полза на държавата се отнемат и две електронни везни, послужили за извършване на деянието. Намерените наркотични вещества и хартиен плик с игли и спринцовки ще бъдат унищожени.
Емилия Укова

Връзки с обществеността
 


Сходни връзки

2 години затвор за добричлия, държал и разпространявал наркотици | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди