изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:18 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на ротарианеца Станьо Георгиев. Поздравяваме го с личния му празник и му желаем да се радва на крепко здраве, лично щастие и много късмет.
РОЖДЕНИК ДНЕС е един млад господин – Пресиян Абаджиев, който живее в Германия. Екипът на По-добрия вестник му честити личния празник, като поднася пожелания за много здраве, щастие, любов и успех в живота.
РОЖДЕН ДЕН празнува утре един бизнесмен, който е много отворен към изкуството и обществените каузи – стопанинът на ресторант „България“ и комплекс „Шатрата“ Ванко Иванов, който е и член на Лайънс клуб. Да бъде много здрав, обичан от прекрасната си съпруга Дарина и цялото си семейство, да е много успешен в бизнеса и винаги да има повод за красива песен, му пожелава екипът на По-добрия вестник.
В АВАНС честитим рождения ден на приятеля на НДТ Димитрин Радев. Бизнесменът, който предлага прекрасното вино от собствена марка в Двореца в Балчик. Желаем му много здраве, вдъхновение в работата и щастие в живота.
ЧЕСТИТ рожден ден казваме с ден аванс и на Стилиян Митев, бивш директорът на ОД „Земеделие”, който сега работи в земеделското министерство. Здраве, късмет, успехи и щастие му пожелаваме.
ИМЕН ДЕН утре празнуват Лазар, Лазарка, Лазарин. Пожелаваме им много здраве и успехи във всяко начинание!
В НЕДЕЛЯ са именици всички, които носят имена на цветя. Здраве, късмет и успехи им пожелаваме от По-добрият вестник!
 


Сходни връзки

СВЕТСКА КЛЮКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.99 секунди