изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:31 EET
ИАРА ЩЕ НИЩИ ПРОБЛЕМИТЕ НА ЛЮБИТЕЛСКИЯ РИБОЛОВ    
Лов и риболов Ръководството на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури ще нищи проблемите около любителския риболов, заедно с представители на сектор „Рибарство“. Причината за работната среща е засиленият обществен интерес около опазването на различните видове риба по време на забраната за улов през пролетно-летния размножителен период.

От ИАРА заявяват, че били отворени за диалог с представителите на сектор „Рибарство“, също така активно подкрепяли разработването на подходящи и прозрачни механизми, имащи отношение към управлението и опазването на рибните ресурси.
„Целта на провеждането на работна среща е да фиксираме заедно, проблемите свързани с любителския риболов, както и да обсъдим следните теми в сектор „Рибарство“ : опазване на рибните ресурси по време на забраната за улов на риба и други водни организми през пролетно-летния размножителен период, идеи за съвместни дейности с ИАРА и предложения за промени на законодателството в сферата на сектор „Рибарство“, твърдят от Агенцията.
Срещата е предвидена за идния вторник в София.
 


Сходни връзки

ИАРА ЩЕ НИЩИ ПРОБЛЕМИТЕ НА ЛЮБИТЕЛСКИЯ РИБОЛОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди