изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 18:33 EEST
ОСЪДИХА ЖЕНА ЗА ПОДКУП НА ПЪТНИ ПОЛИЦАИ    
Ред и сигурност34-годишна от село Богдан край Добрич е осъдена условно за подкуп и за управление на кола без регистрационни табели, съобщи пресслужбата на Окръжния съд. Наказанието й е 8 месеца условно лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок и глоба от 1000 лева.
На 11 декември миналата година Геновева Д. от село Богдан е била засечена да управлява автомобил без регистрационни табели. Освен това, шофирала без колан и без включени светлини.


Полицейските служители й съставили актовете за извършените нарушения, които тя подписала без възражения. После подсъдимата била поканена в служебния автомобил, за да даде алкохолна проба, като резултатът бил отрицателен.
Жената решила да даде подкуп, докато един от служителите й подавал актовете, като подхвърлила в скута му банкнотата с думите: „Ето, да се почерпите“. Полицаите обаче не взели парите, а незабавно уведомили за случилото се дежурния в оперативната дежурна част на ОД МВР - Добрич.
Делото е преминало по реда на съкратеното съдебно следствие, след като жената е признала вината си.  В резултат на това първоначално наложеното наказание от 1 година условно лишаване от свобода е намалено с една трета. Присъдата може да се обжалва и протестира в 15-дневен срок. НДТ
 


Сходни връзки

ОСЪДИХА ЖЕНА ЗА ПОДКУП НА ПЪТНИ ПОЛИЦАИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди