изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:04 EET
ПОЗДРАВИХА ЛЕКАРИ, НАСТАНЕНИ В ДОМА В ОПАНЕЦ, ПО ПОВОД 7 АПРИЛ    
ЗдравеДвама лекари - д-р Тошко Тодоров, бивш началник на ОАИЛ в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, и д-р Кичка Матева, работила в ХЕИ, настанени в Дома за възрастни с деменция в село Опанец, бяха поздравени по повод Деня на здравния работник.

Те бяха посетени от доц. Ташо Ташев - председател на Организационния комитет по честването на 150 години от създаването на добричката болница, и медицинска сестра Виолета Петрова - член на комитета. Доц. Ташев им подари своята книга "170 живота, отдадени на здравето на добруджанци". От името на ръководството на болницата двамата лекари бяха зарадвани с цветя и почерпка.
Д-р Тодоров и д-р Матева останаха изненадани и изключително развълнувани от посещението. Останах доволен, защото видях две неща, сподели доц. Ташев. "Първото е, че състоянието на дома е много добро - има медицински персонал, грижи се добре, чисто и топло е. И второто, състоянието на самите домуващи е много добро, което показва, че се полагат необходимите грижи за тях", посочи доцентът.
Представителите на Организационния комитет посетиха в домовете им още трима лекари, които са в по-тежко състояние - д-р Юлия Иванова, д-р Елена Каебашева и д-р Харалабмиева. НДТ


 


Сходни връзки

ПОЗДРАВИХА ЛЕКАРИ, НАСТАНЕНИ В ДОМА В ОПАНЕЦ, ПО ПОВОД 7 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди