изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:55 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 АПРИЛ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 12 АПРИЛ


ОВЕН - В хармония с енергиите на деня, изпълнени с вълнение и добри чувства, ще изразите любовта, милосърдието и доброто в себе си, и с конкретни действия ще го насочите в полза на повече хора.
ТЕЛЕЦ - Енергиите ще подсилват усещането ви за вярност, преданост и любов. Споделеното време с близките хора ще ви направи доволни, по-добри, обнадеждени и по-силни.
БЛИЗНАЦИ - Отнесете се търпеливо към претенциите на близките си, в голямата си част са основателни, но и всеки има право да сподели вълненията си.
РАК - В добро настроение ще преминете през деня, а новите занимания, търговските и предприемачески дейности ще ви носят финансови придобивки. Изразете любовта и привързаността си към близките ви.
ЛЪВ - Заобиколени от близки хора днес ще се чувствате най-добре, давайки израз на любовта, верността и постоянството си. Работата в екип също ще ви носи очакваните резултати, които за някои са свързани и с изявите им пред публика.
ДЕВА - Екипната работа ще улесни желанията и стремежите ви, но няма да пренебрегнете семейството и близките си.

ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт
ВЕЗНИ - Няма да пренебрегнете семейството и близките си. Те са вашата опора, за това без ограничения ще изразите любовта, предаността и силните си чувства към тях.
СКОРПИОН – С близките си и обичани от вас хора ще споделяте чувства на привързаност, любов, вярност и преданост. Замисляните от вас промени ще направят идващите ви дни по-забързани.
СТРЕЛЕЦ - Радостта от близостта на семейството и роднините днес ви прави по-щедри и насърчава у вас желанието ви да сте полезни на повече хора.
КОЗИРОГ - Добрата енергетика на деня ще оказва необикновено въздействие върху вас и грижейки се за много детайли, ще се чувствате по-свежи и вдъхновени, въпреки физическите усилия, които влагате.
ВОДОЛЕЙ - Добро време за пътуване и начало на пътешествия, на нова работа и смели, но добре обмислени дейности, от които ще печелите добре за в бъдеще.
РИБИ - Много от вас ще насочат старанието си днес в полза на семейството, роднините и всички, с които споделяте вълненията, любовта, вярата и предаността си.


CARUSO - JULIO IGLESIAS



 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди