изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 19:01 EEST
ПАК НЕ ИЗБРАХА ДИРЕКТОР НА ОБРЕДНИЯ ДОМ    
НовиниОтново нито един кандидат не бе класиран на проведения от конкурс за директор" на общинското предприятие "Обреден дом" в Добрич. Според протокола на комисията с председател зам.-кмета арх. Боян Коларов, до защита на концепция бяха допуснати трима кандидати - Добромир Георгиев Димитров, Красимира Иванова Мутафова и Румена Георгиева Маринова. Мутафова обаче не е представила концепция и не се е явила на защитата й.


Комисията е оценила качествата на кандидатите въз основа на представените документи и концепция, защитена от кандидата, и проведеното събеседване.
Съгласно правилата за провеждане на конкурса, в класирането участват кандидатите, получили не по-малко 60% от максимално възможния окончателен резултат или 108 точки.
След оценката обаче нито един от двамата не е достигнал минимума от 108 точки и комисията е решила, че не класира нито един от кандидатите.
Румена Георгиева Маринова е получила 85 т., а Добромир Георгиев Димитров – 65 т.
На първия проведен конкурс за длъжността отново нито един кандидат не получи минималния брой точки. Тогава Румена Маринова, която е временно изпълняваща длъжността, също кандидатства. НДТ
 


Сходни връзки

ПАК НЕ ИЗБРАХА ДИРЕКТОР НА ОБРЕДНИЯ ДОМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди