изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:09 EEST
НАГРАЖДАВАТ ФОТОГРАФИИ И РИСУНКИ ОТ КОНКУРСА „ЕВРОПА В МОЯ РЕГИОН, ПРЕЗ МОИТЕ ОЧИ“    
КултураОбластен информационен център в Добрич  ще награди победителите от конкурса „Европа в моя регион, през моите очи“, който стартира на 10 март в цялата област Добрич. В конкурса се включиха ученици от 8 до 12 клас с фотография и ученици от 4 до 7 клас с рисунка, съобщават от ОИЦ.


Получени са 104 рисунки за участие в конкурса.  Онлайн гласуването на Фейсбук страницата на ОИЦ – Добрич приключва днес. След това ще станат известни и имената на победителите. Ще бъдат наградени творбите с най-много харесвания (първо място, второ и трето място и в двете категории) и ще бъдат раздадени седем поощрителни награди за всяка категория. Всички наградени ще получат индивидуални грамоти от кмета на Община град Добрич. Една специална награда ще бъде присъдена на училище или школа, изпратило/а най-много фотографии/рисунки.
Награждаването ще се състои на 25 април от 10 ч. пред концертна зала „Добрич“. Творбите на наградените ще бъдат изложени във фоайето на залата.
Събитието е част от Национална кампания „Заедно за Европа“, която мрежата от 27 Областни информационни центъра изпълнява в периода от 10 март – 20 май. НДТ


 


Сходни връзки

НАГРАЖДАВАТ ФОТОГРАФИИ И РИСУНКИ ОТ КОНКУРСА „ЕВРОПА В МОЯ РЕГИОН, ПРЕЗ МОИТЕ ОЧИ“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди