изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:10 EET
УЧЕНИЦИ ОТ ОБЩИНА ДОБРИЧКА МЕРИХА СИЛИ В СПОРТЕН ПРАЗНИК    
Спорт Първият етап на спортния празник „Да спортуваме заедно“ 2017 г. се проведе в село Стожер. Той бе организиран и финансиран от Община Добричка. Сили в мини футбол мериха осем отбора – от училищата в селата Божурово, Смолница, Победа, Карапелит, Стожер, Овчарово, Житница и Стефаново.

На празника присъстваха кметът на Общината инж. Тошко Петков, председателят на Общинския съвет Донко Марев, кметът на Стожер Васил Божилов, представители на общинска администрация, общински съветници , директори, учители от училищата в Общината, жители на селото. Спортното събитие бе открито с изпълнение на мажоретки от село Стожер. Съдийството на срещата беше осъществено от футболните съдии Димитър Ангелов и Станимир Господинов. Комендант на футболния турнир беше Иван Манолов - председател на ОС на БФС-Добрич. За медицинското обезпечаване на празника бяха отговорни медицинските специалисти към здравните кабинети за училищата. За създаване на необходимия ред и сигурност се погрижи Второ РУ на МВР-Добрич.

Спортният празник беше открит от инж. Тошко Петков, който поздрави всички участници и им пожела успех в състезанието. Такъв празник за първи път се организира и провежда в Община Добричка под патронажа на кмета.
Първо място спечели футболният клуб на ОУ „П. К. Яворов“, село Стефаново. Победителят получи купата на Община Добричка, грамота за участие и футболна топка. Второ място завоюва тимът на  ОУ „Хр.Ботев,“ а трето – на ОУ „Никола Йонков Вапцаров“. Всички участващи отбори получиха грамоти и футболни топки. Наградите бяха връчени  от кмета на Община Добричка инж. Тошко Петков. Освен това всички осем отбора получиха по една топка от БФС, която им връчи Иван Манолов - председател на ОС НА БФС.
Подарък имаше и за кмета Петков - истинска футболна топка, от председателя на БСФ Иван Манолов. НДТ

 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИ ОТ ОБЩИНА ДОБРИЧКА МЕРИХА СИЛИ В СПОРТЕН ПРАЗНИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди