изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:47 EEST
ХОРОСКОП ЗА 25 АПРИЛ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 25 АПРИЛ /ВИДЕО/









ОВЕН - Ще останете доволни от работата си днес, тъй като ви предлага много възможности за избор и съвсем не сте задължени да постъпвате по точно определен начин.

ТЕЛЕЦ - Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си.

БЛИЗНАЦИ - Не се отказвайте да търсите правата си, заслужавате повече от това, което получавате. Никой не може да ви спре, вървете уверено по пътя си и ще защитите достойно интересите си.

РАК - Радвате се на успехи днес, независимо дали те са в личен или професионален план. Имате добър подход, а и околните ви подкрепят безпрекословно.

ЛЪВ - Няма да ви липсва възможност да се отпуснете. А други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие.

ДЕВА - Денят може да е свързан с неприятни изненади за някои от вас. Повишете вниманието си, ако боравите с големи суми.


ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени - пари - власт

ВЕЗНИ - Добрите резултати ще ги получите, ако се стараете да сте добронамерени, толерантни и избягвате конфликтите. Това ще ви спести време и главоболия.

СКОРПИОН - Ще се отнесете достатъчно сериозно към чужд проблем, използвайки рутината и опита, които имате. Помагайки, на практика облекчавате собственото си положение.

СТРЕЛЕЦ - Дошъл е момента, в който трябва да се захванете сериозно с работата си.

КОЗИРОГ - Днес спокойно можете да отложите ангажименти, които считате, че не са спешни. Добре ще е, ако не се залавяте с нови дела, преди да сте довършили всичко, върху което работите до този момент.

ВОДОЛЕЙ - С чувството си за справедливост и доказан авторитет ще постигнете напредък в преговори и общи действия.

РИБИ - Основателно ще повишите очакванията си към някого или нещо. С действията си показвате силно присъствие, подкрепа или работа, която води до добри резултати.




Yanni - The Promise (превод)

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 25 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди