изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 07:45 EEST
ДОБРИЧЛИЯ Е ДОВЕРЕН ФОТОГРАФ НА GOOGLE КАРТИ    
НовиниАрх. Красимир Пампоров от Добрич е заслужил с уникалните си панорамни снимки значка „Доверен фотограф на Google Карти. Той е член на глобалната общност от изследователи, които споделят в Google Карти съвети, снимки и нови места – „Местни гидове”.

Това е глобална общност на изследователи, споделящи откритията си в Google Карти. По този начин те помагат на другите да открият най-добрите места в града, да намерят нови приятели и да отключат изключителни предимства по пътя.
Има публикувани снимки от 82 места в България, Турция, Румъния, Гърция и Шри ланка. Това му е дало възможността да е Местен гид от ниво 3. По този начин той може да се обозначава със значката на Местни гидове в Google Карти.
Снимките на арх. Пампоров имат около 3 милиона показвания. С изключителен професионализъм те показват красотата на различни кътчета от нашата страна и други държави – от Тюленово, Балчик, Албена, Добрич до Дряново, Хисаря, Казанлък, Боженци, Пирин, национален парк „Централен Балкан” и др. Панорамните 360-градусови снимки карат зрителя да забрави, че е пред компютъра или смартфона си, и да се почувства потопен в невероятната красота на природата или урбанизираните територии, попаднали в обектива на арх. Пампоров.
„Снимките Ви са голям хит. Милиони хора разчитат на снимки като Вашите, когато търсят места. Благодарим Ви, че ги споделяте със света”, написаха от Google Карти, когато снимките на арх. Пампоров надхвърлиха два милиона и половина.
Самият той обясни, че обича да снима недостъпни места. Прави сферични панорамни 360-градусови снимки, които дават възможност да се разгледа мястото. Разказва, че, когато качил снимки от посещението му в Шри ланка те моментално били включени в Google Street View.
Навръх Великден арх. Пампоров, чието име е свързано с проектирането на Центъра за защита на природата и животните и обновения градски парк, празнува рожден ден.  За 50-годишния си юбилей  той бе в Кападокия, където засне невероятни панорамни снимки от Скалните църкви на Гьореме и балоните с горещ въздух, които са най-популярната атракция на региона. НДТ


 


Сходни връзки

ДОБРИЧЛИЯ Е ДОВЕРЕН ФОТОГРАФ НА GOOGLE КАРТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди