изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:13 EEST
"ВКУСНО С БЕТИ" С НОМИНАЦИИ ЗА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ    
НовиниКулинарен блогър от Добрич е сред номинираните за годишните награди за кулинарни блогове 2016.


Бианка Йовчева е номинирана в две категории. Едната е в категория Здравословни рецепти за Най-добър блог с вегетариански и веган рецепти. Другата е в категория "Визуално пиршество" за блог с най-добро визуално представяне на рецептите (food styling).
Според организаторите от Благоводител, Бианка е сред най-креативните и оригинални кулинарни блогъри в българското интернет пространство. Нейният уникален стил на готвене и поднасяне на рецептите я отличава от всички останали автори - рецептите й са цветни, изкусителни и пълни с аромати.
Бианка Йовчева спечели две награди през миналата година. Тогава тя бе отличена в категорията "Здравословни рецепти" - най-добър блог с вегетариански и веган рецепти, наградата на журито и публиката спечели блогът "Вкусно с Бети" с автор Бианка Йовчева.
Тя грабна и наградата на публиката в категорията "Визуално пиршество" – блог с най-добро визуално представяне на рецептите (food styling). НДТ
 


Сходни връзки

"ВКУСНО С БЕТИ" С НОМИНАЦИИ ЗА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди