изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 16:21 EEST
ХОРОСКОП ЗА 26 АПРИЛ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 26 АПРИЛ /ВИДЕО/









ОВЕН - Професионалните ви умения са очевидни и не щадете силите си да се изявите с тях, защото ще имате подходяща възможност за това днес.
ТЕЛЕЦ - Напоритостта ви е очевидна, но има моменти, в които е нужно да сте повече тактични. Мислете, преди да правите неща, за които после ще съжалявате.
БЛИЗНАЦИ - С каквото и да се захванете днес, то ще ви донесе удовлетворението от добре свършената работа. Имате завидна мотивация, затова просто действайте.
РАК - Прекалено емоционални сте днес и мислите предимно за собствените си вълнения.
ЛЪВ - С професионалните си изяви ще направите възможно по-бързото си изкачване по стълбата на успеха. Ще се съобразяват с решенията ви, което означава и по-големи отговорности.
ДЕВА - Денят е много благоприятен в делово отношение. Начинанията ви се развиват повече от добре и дори надминават очакванията ви.

ВЕЗНИ - Съзнателно ще проучвате възможността за нова дейност, надявайки се чрез нея да подобрите финансите си и няма да сбъркате.
СКОРПИОН - Характерно за днешния ви ден е че няма нищо общо с рутинните ви занимания напоследък. Събитията около вас ще се развиват много бързо и може би ще ви отведат на неподозирани места.
СТРЕЛЕЦ - Преценявайте добре обстановката, като не прекалявате с търпението на околните. В добра форма сте и изпълнени с ентусиазъм.
КОЗИРОГ - Разностранните ви познания ще ви срещнат с подобни на вас хора, с които ще ви бъде по-лесно да осъществите идеите си. Предвидено пътуване може да се осуети, но не го превръщайте в драма.
ВОДОЛЕЙ - Поради професионалната си заетост може да пропуснете или омаловажите решаването на семейни въпроси. Не го правете, защото ще напомнят отново за себе си, но вече като проблеми.
РИБИ - Прекалено критични сте към хората около вас днес. Рискувате те да разберат погрешно думите ви и това да стане причина за обтягане на отношения.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 26 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди